2 Maj 2013 | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

2 Maj 2013

Okej, satt och tänkte idag, och det är redan vår. Eller ja, det är suppose to be vår. Men som ni troligtvis har känt så är det fortfarande stört kallt ute! Tråkigt tycker jag, men man får väl hoppas att “de” sparar sol och värme timmarna till sommaren!

Idag vaknade jag iaf vid 11, och kände mig hur sliten som helst, vilket är konstigt eftersom igår återhämtade jag mig egentligen bara? Haha. Nej, men lakanet var inte längre ner stoppat under madrassen utan helt messy i sängen om det hjälper er att få en bild? Jag undrar om man rör sig fort när man sover? Jättekonstig frågeställning jag vet, men eftersom lakanet var så rörigt så kan jag ju inte ha rört mig i slowmotion, eller?

Iaf, har mått väldigt dåligt idag, ont i magen, illamående och lite febrig ja, you name it! Blir sån 1-2 dagar i månaden pga mensen. Skit kul, men är sånt man får ta som tjej. Bokade iaf tid idag så att jag ska få träffa en ang det här. För står inte ut längre om jag ska vara rakt på sak! Haha. Otroligt jobbigt att bli handlingsförlamad 1-2 dagar i månaden, alltså 12 alt. 24 dagar om året. NEJ, stoppar det där nu! No more of that thank you!

Sen fick jag sprunigt ner med deklarationen idag också! Ni som deklarerade, gjorde ni också den igår kväll i absolut sista minuten? Tror att det är något med mig (och säkert många andra) som gör att jag får ett rus av att göra saker i sista minuten? Även fast det stressar livet ur mig haha..

Nu har jag precis varit nere på Sarina i Kungälv, och ätit lite mat med mamma! Blev en sväng in på Maxi också då jag var tvungen att köpa lite grejer inför morgondagen! Haha..

Känner mig generös idag så här har ni en bild på hur jag såg ut idag! 

bild-17

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats