Benhinneinflammation | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Benhinneinflammation

Blir så extremt trött på detta vädret, eller vad säger ni? Önskar att vädret kunde ge med sig, ge mig lite sol, en filt och ta mig till Slottskogen eller havet och bara låta mig njuta av den svenska sommaren.. Hade inte varit helt fel, eller hur?

Iaf, jag har löptränat väldigt mycket de senaste 2 veckorna, och känner nu att benen börjar säga ifrån, tyvärr. Hemskt tråkigt faktiskt då jag äntligen börjar märka och känna resultat. Jag klarar längre sträckor på snabbare tid etc. Ja ni vet. Vilket är jättekul, men ja nu säger kroppen ifrån, och nu känns det som att båda mina ben fått benhinneinflammation, känns sådär lagom kul.

Beställde dessutom för två veckor sedan kosttillskott hos Gymgrossisten som kom idag, som jag ska har varit nere och hämtat. Har varit jätte frustrerad då de har leveransgaranti på 2-6 dagar, men bättre sent än aldrig! Ska iaf bli jätte roligt att se om det verkligen fungerar. Har några kompisar som går på samma och säger att det är grymt, så ge mig ett par veckor så ska jag återkomma med resultat! 😉 
Blir ju lite svårt nu dock då jag inte kan löpträna.. Men zumban ikväll tänker jag inte lägga på hyllan! Jaja får känna efter så får vi se hur det går! 

Ta hand om er, kram! 

bild-20

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats