Blodsockerfall och alkohol | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Blodsockerfall och alkohol

Alright, så idag är det Onsdag? Först vaknade jag vid halv 6 av att jag (igen) pratade i sömnen, börjar bli lite läskigt, men oj vilken perfekt dröm! Hat-älskar skit bra drömmar, då man liksom vill att de ska bli verklighet! Am I right eller? Somnade iaf om, och gick upp vid 9, super skönt, för det innebar att jag kunde ta det lite lugnt fram till träningen som började 12:30! 
Blev lite CXWORX med Lollo & Agnes. Stört jobbigt, men så skönt efteråt! Så toppade jag det med lite armar, rumpa och rullband efteråt! Så då kunde jag gå nöjd ifrån gymmet! 

Fick mött upp Ia på busstationen vid 15 också, då jag behövde mitt halsband till ikväll (berättar längre ner), och eftersom det inte går någon buss till mig, var det bara att traska hemåt i regnet. Super kul ska ni veta!.. Hade ju i varje fall en super varm dusch att längta hem till, så det gjorde väl trippen genom ovädret helt okej! 

Och ang blodsockerfallet, är stört hungrig, väntar på att mamsen ska komma hem från flygplatsen och med thaimat så att vi kan käka middag innan jag ska dra haha! Mina händer är sjukt kalla nu vilket innebär att det är hög tid att äta (ja, de blir kalla när jag har lågt blodsocker), är lite konstig hehe! 

Nu har jag iaf dammsugit lägenheten, diskat och börjat lite smått förbereda mig inför ikväll! För vad händer ikväll? Jo det ska jag tala om för er, först så ska vi iväg på lite förkrök hos Jonas, som förresten fyller år, stort grattis! Efter det så är vi väl 10-15 pers (?) som ska vidare till Trädgårn, SEBJAK spelar nämligen där ikväll! Ska bli helt stört kul att se honom live!! Han är verkligen grym! Håller tummarna för en kanon kväll då vi trotsar vädret och ger oss ut iaf! 

photo-4

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats