Busy. | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Busy.

Alright, busy Saturday you guys.. Vaknade vid halv 10 tiden, gick upp och åt jordgubbar till frukost hehe, så himla gott nu när de börjar bli lite sötare eller hur? Jag är nämligen sån att jag sockrar under några som helst omständigheter aldrig mina jordgubbar, därför tycker jag väl personligen att livet leker nu då de är sötare hehe!

Iaf, jag gjorde mig iordning lite snabbt sådär och gick ner till Busstationen och mötte upp Jenny! Var ju löning igår så då var jag ju tvungen att åka in och se om jag kunde hitta något som var att hänga i granen. Tyvärr var allt jag sett ut tidigare i veckan att; “På Fredag när lönen kommer ska det, det och det med mig hem i varsin fin påse.” Tji fick jag.. Hatar att Zara inte låter en lägga undan plagg.. Förlorat vårdnadstvisten ang flera plagg där tyvärr. 
Fick dock med mig en vit fodralklänning hem i Fredags efter jobbet som jag tänkte lägga upp en bild på här strax! 

Var helt hysteriskt roligt, ni som känner mig och Jenny vet att vi kan vara väldigt, ehm, speciella, i brist på ett bättre ord, så vi tänkte dratt till Frölunda Torg och köpt med oss sallad från Adam’s och satt oss i det fina vädret. Nej. Så blev det inte! Vi hoppade på spårvagn nummer 7 – åt fel håll. Slutade med att vi hamnade i Bergsjön, hade dock ett trevligt samtal med någon kille på vagnen dock.. Han var lite skum men completely harmless.

Pga tidsbrist skippade vi iaf F. Torg och åkte tillbaka till stan, köpte sallad på Slim Food istället innan vi drog till Kungälv och gymmade. 
Blev lite stressigt efter gymmet där, sprang hem en snabbis, åt lite lax och ännu mer jordgubbar, hehe, innan jag tog en snabb dusch och fixade mig igen. 
Jag och Jenny drog tillbaka in till stan vid halv 9 för att kolla Champions League matchen, som enligt mig slutade bra! 😉 Håller ingen stenkoll på sånt, men föredrar definitivt Bayern av de två. Vi satte oss iaf på North American i Vasa, var smockfullt alltså. Sjukt varmt och testosteron nivån var hög. Blev några glas där, och träffade massa super sköna människor! 
Vi bestämde oss iaf för att dra vidare till Bryggan först, och jag stod på listan och Jenny har sitt kort så vi slapp stå i den jobbigt långa kön. Sjukt skönt. Det var dock bara början på våran sjuka kväll, stört flyt överallt helt seriöst! 
Vi var iaf där en stund innan vi drog ner och hälsade på Matthias, David och några kompisar längre neråt på Avenyn. 

Vi sprang emellan de två ställena i stort sett hela kvällen, och det blev verkligen kalas bra! Kvällen avrundades runt halv 4 då vi kände oss relativt klara! 
Nu har jag en vit helg inplanerad nästa helg och sen är det SUMMERBURST och min födelsedag!! 😀 Yay! 

f7506b201352633093290292407_331955306932838_623085552_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats