Punga - Klingande | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Punga – Klingande

Sitter och lyssnar på min favoritlåt, “Punga”, lite lustigt namn tycker jag, och är verkligen inte min vanliga typ av musik, men ooh den är bra alltså! Check it out vet ja! 

Än så länge så har jag bara tagit det lugnt, dagit morgon dosen av Tartarusen så är pigg & glad, även ätit lite lunch så börjar väl bli dags att dra sig ner till gymmet! Blir dock att vänta till Jenny slutar vid 16 så att man får lite sällskap haha! 
Så surt med benen för har verkligen tröttnat på gymmet så löpningen har varit lite av en räddning.. Menmen, får låta benen vila lite innan jag tar upp det igen och fokusera på övriga delar av kroppen istället! 🙂 

Ska ta och dammsuga lite här strax tror jag innan jag kör ett avsnitt av Gossip Girl innan träningen! Idag är det rump-dag! Såg det igår på gymmet att jag måste verkligen köra mer rumpa, tränar nästan aldrig det, vilket syns haha! Sorgligt.. Jaja..

Ta hand om er, nu är det städdags! 

Funderar på att bli blond igen? Har dock tillbaka min naturliga hårfärg (verkar det som) så vet inte om det är värt att slita på mitt stackars hår?.. Hmmm…

IMG_5931

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats