Tisdag = Rosébaren. | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Tisdag = Rosébaren.

Sådär, då vart det ännu en härlig Onsdag som dessvärre spenderas bakfull! 

Gårdagen ägnades först åt lite intensiv träning med Louise, blev en timme crosstrainer och rullband + mage. Var skönt mör efteråt kan jag säga! Kan faktiskt säga att jag nu på senare tid faktiskt har börjat tycka om crosstrainern, har aldrig varit någon entusiast förut då jag bara tycker den är jobbig haha, vilket ifs är poängen. Men nu ska jag faktiskt börja köra åtminstone en kvart uppvärmning på den varje gång. Det ni! 

Så efter gymmet drog jag hem och städade lägenheten, fick dock ångest för att de höll på och grejade med bergvärmen så varmvattnet i mitt hus var borta under dagen och de visste inte hur lång tid detta skulle ta. Och jag hade alltså ett berg av disk samt att jag väldigt gärna ville ha en varm dusch då jag skulle raka benen och att göra det i kallt vatten, med gåshud, är inget vidare. Men till min stora lycka upptäckte jag att varmvattnet var tillbaka! 

Lagade lite lunch, blev rimmad lax med bulgur och färsk spenat, hade lite gräddfil som sås till det. Lite fantasilöst, men hade inte planerat någon lunch och det var fort och lätt, och jobbigt gott ska ni veta! Tog en halv timme på balkongen i solen och njöt. Känner att jag behöver jobba på brännan lite haha! 

Började iaf fixa mig så smått efter det och drog sedan bort till Louise där hon, Erika och jag förade lite innan det blev dags att bege sig in mot Rosébaren! 
Förra Tisdagen var ju verkligen tjofräs, var dock premiär så man kanske inte ska vänta sig annat 😉 Men igår var ett litet tjofräs, inget kaboom-tjofräs som förra veckan. Hade kul, träffade fruktansvärt många trevliga och berusade personer haha! Fick även några givande samtal med vakterna som var fruktansvärt trevliga. Vet inte vad ni tycker, men känner själv att det finns ett väldigt brett utbud av dryga och otrevliga vakter. Sen beror det självklart på hur man beter sig själv och om man är trevlig. Man får behandla folk som man vill bli behandlad själv liksom. Vad jag vet ingår det inte i en vakts arbetsbeskrivning att vara otrevlig mot varenda besökare, utan endast de som missköter sig, eller?

Angående vakt synpunkten, vill jag bara poängtera att det har inget att göra med Rosébaren, utan bara i allmänhet, vakterna var exemplariska igår, kram på de! 

f7544b2013619044513340

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats