Watch The Throne | Amanda Sandberg

Amanda Sandberg

Annons

Watch The Throne

Tänkte köra en liten resumé av de här 2 dagarna! Som de flesta kanske vet hade jag turen att komma över två biljetter Watch The Throne, så jag och Erika drog ner till Malmö igår! Jag hann även med att gå på min kusins utspring vid Ullevi innan det bar av, hon var jättefin som alltid & stort grattis till dig Sandra får jag väl passa på att säga 😀 

Iaf, så vi drog ner och hade lite förfest i bilen på vägen ner haha, riktigt trevligt var det! Men vi hittade iaf vårat vandrarhem där vi skulle bo, supermysigt!
Vi fortsatte på rummet med några kompisar och fixade till oss lite innan det bar av vidare! Vi mötte upp Johan, Martin och några av deras kompisar och vi drog med de hem till en av de! 🙂
Hur kul som helst att få träffa killarna igen! Har ju känt de sen Rhodos 09, men blir bara att vi ses max en gång om året ändå, så var supertrevligt verkligen! Sjukt bra där också, för var bara 5-10 min gångavstånd till arenan! 😀

Konserten kan ha varit det fetaste jag varit med om!! Alltså jag är fortfarande i extas & när jag kollar igenom filmerna från igår, alltså jag vill bara tillbaka!! 
Vi drog iaf ut efteråt, bar först av till ett ställe som hette Happy (haha lol) och sen till Crown eller något? Träffade faktiskt bara riktigt sköna människor igår! OCH Gissa vem vi träffade på Happy?.. Trodde jag dog vad snygg han var men, vi träffade iaf Tim från Mammas Pojkar! Är tydligen han som äger stället? Eller jag kanske fattade fel, men anyways, han var riktigt schysst och snyggaste jag sett på länge! Så damer, letar ni ögongodis, dra dit! hahah

Den kvällen tar sig lätt in på top 5 listan över sjukaste kvällarna i mitt liv hahha! 😀

kanyyyyeilluminatiiiibild (8)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats